Feel The Difference

DIONYSUS

Met zijn lengte van 5,41m is dit het ideale reisvoertuig voor 2 personen die niet willen afzien van het royale aanbod aan ruimte en comfort. Door het flexibele bed achterin het voertuig, dat kan worden omgebouwd tot een zitplaats, wordt het voertuig een vierwielerappartement.

ARES

Met zijn lengte van 5,41m en 4 zitplaatsen.
Met zijn compacte buitenafmetingen, 4 zitplaatsen en doordachte ruimteverdeling is Ares het perfecte, compacte en veelzijdige voertuig voor het dagelijkse leven en uw verkenningen. Optioneel is Ares ook verkrijgbaar als FAMILY met 4 bedden (dubbel stapelbed).

HELIOS

Met zijn lengte van 5,99m en zijn dwarsbed is de Helios niet alleen een compacte bestelwagen, maar laat hij ook een indruk achter met zijn innerlijke ruimtelijkheid. Hij is standaard uitgerust met een dubbele zitbank die extra ruimte biedt voor 2 personen. Hierdoor kunnen 4 personen comfortabel reizen. Het tweepersoonsdwarsbed biedt voldoende ruimte om te lezen, te dagdromen, uit te rusten en te ontspannen. Helios heeft veel opbergruimte. Gebaseerd op de individuele wensen van de individuele accessoires is het een echt veelzijdig familievoertuig.

KRONOS

Kronos is een versie van 5,99m en bedden in de lengterichting, met volledig comfort en een 195/185cm x 187cm lang bed en 4 zitplaatsen. Het voertuig is uw trouwe metgezel op vakantie en in het dagelijks leven. Kom binnen en geniet van de vrijheid om te reizen.

APOLLO

Met zijn lengte van 6,36 m is de Apollo het topmodel van de Robeta voertuigen. Door zijn enkele en verstelbare lattenbodem overtuigt hij klanten die speciale aandacht besteden aan slaapcomfort en grote eenpersoonsbedden (2,10m). De zelfdeling onder het bed is ideaal voor sporters of hobbyisten. Het biedt vele gebruiksvriendelijke functies, aanpasbaar kookgerei en vrijwel onbeperkte aanpassingsmogelijkheden.

Adonis

Met een voertuiglengte van 5,93 meter is de Robeta Adonis de eerste in zijn klasse die gebouwd is op basis van de Mercedes Sprinter.
Met zijn 190 pk motor en 9-Traps Automaat, 360° Camera, dodenhoeksysteem.

Ralf Shumacher Edition

Wat waarschijnlijk maar weinig mensen weten: voormalig Formule 1-ster Ralf Schumacher is een echte outdoorfan en kamperen is ook een van zijn passies. Samen met de Sloveense camperfabrikant Robeta heeft hij nu zelfs zijn eigen camper - en dat is nogal wat!
De basis is een 190 pk en 7,36 meter lange Mercedes Sprinter met een 9-traps automaat en dubbele banden.
Ralf heeft af fabriek alles laten installeren wat het Mercedes op het gebied van techniek en assistentiesystemen te bieden heeft.
Ook de Sprinter werd verhoogd, voorzien van een eigen JL Audio geluidssysteem en kreeg een aanzienlijk breder front en nog veel meer.

Robeta Schumacher Edition

Geniet van de vrijheid, het avontuur en de rust van het reizen met een buitengewone Robeta.

  • Mercedes Sprinter 519 CDI " Schumacher Edition "
  • 2.0 140 Kw / 190 Pk
  • MTM: 5500kg
  • Lengte: 7.36m
  • Prijs: € 305.090,00
  • Mogelijke optie: 4x4